ClamWin Free Antivirus Forum Index
ClamWin Free Antivirus
Support and Discussion Forums
Reply to topic
ClamAV installation problem
Excessive


Joined: 28 Apr 2016
Posts: 2
Reply with quote
Hello,

I have uninstalled the MailEnable, but it didn't install the ClamAV services (updater and daemon), so I went to registry and deleted everything related to ClamAV and MailEnable. But now when I installed MailEnable (or ClamAV setup) the services won't get installed.

Is there any data I need to remove for fresh install?

Thanks in advance.
View user's profileSend private message
GuitarBob


Joined: 09 Jul 2006
Posts: 4171
Location: USA
Reply with quote
Your post mentioned Clam AV, which runs on various version of the Linux OS. This forum is devoted to the ClamWin Windows port of Clam AV. We can not provide any support for Clam AV--only for ClamWin.

Regards,
View user's profileSend private message
Excessive


Joined: 28 Apr 2016
Posts: 2
Reply with quote
Thank you for your quick response. I didn't mention the OS, but I mentioned registry, which only exist on Windows platforms.

Anyway, I solved the problem already. I have renamed the ClamAV folder inside MailEnable, and reinstalled MailEnable. That way, MailEnable setup thought that ClamAV is not installed, and proceeded to installing it from scratch.

Best regards.
View user's profileSend private message
ClamAV installation problem
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
All times are GMT  
Page 1 of 1  

  
  
 Reply to topic