ClamWin Free Antivirus Forum Index
ClamWin Free Antivirus
Support and Discussion Forums
Reply to topic
clamwin does not process files in (sub) directory ?
mabra


Joined: 25 Apr 2014
Posts: 14
Reply with quote
Hi !

I made a download: Created directory, loaded three zips into it, ok.
Go to explorer, right-click that new directory, scan.
clamwin reports:
Scanned directories: 1
Scanned files: 0

Sorry, I feel this is really a strange bug!
And yes: "Scan in Subdirectories" IS marked/checked.

Any thoughts??

Best regards,

Manfred
View user's profileSend private message
GuitarBob


Joined: 09 Jul 2006
Posts: 4376
Location: USA
Reply with quote
Are you using a custom set of extensions to scan that does not include .zip?

Regards,
View user's profileSend private message
mabra


Joined: 25 Apr 2014
Posts: 14
Reply with quote
Thanks, but no. I do not even know something about of extensions!
If I go into that directory, select the files in question, bring up the
scan dialog, then all these files are scanned.

Regards,

Manfred

GuitarBob wrote:
Are you using a custom set of extensions to scan that does not include .zip?

Regards,
View user's profileSend private message
GuitarBob


Joined: 09 Jul 2006
Posts: 4376
Location: USA
Reply with quote
What are the names (filename, extension) of the files and the name/location of the new foldler?

Regards,
View user's profileSend private message
mabra


Joined: 25 Apr 2014
Posts: 14
Reply with quote
Hi !

Are you sitting about the source, spying what exceptions might be hacked there ??? Wink Wink
dir/file:
Code:

    L:\DL.DevSrc\MultiLogManager-src\
                                      MultiLogMonitor_src.zip

Regards,
Manfred

GuitarBob wrote:
What are the names (filename, extension) of the files and the name/location of the new foldler?

Regards,
[/quote][/code]
View user's profileSend private message
GuitarBob


Joined: 09 Jul 2006
Posts: 4376
Location: USA
Reply with quote
No I'm not a coder. I don't know if ClamWin is set up for drive L--perhaps in the Explorer scan--that might be the problem. If so, probably the only way to correct it is to change the code. See if you can set up a scheduled scan.

Regards
View user's profileSend private message
clamwin does not process files in (sub) directory ?
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
All times are GMT  
Page 1 of 1  

  
  
 Reply to topic