ClamWin Free Antivirus Forum Index
ClamWin Free Antivirus
Support and Discussion Forums
Reply to topic
ClamWin and hMailServer, running 5 clamscan.exe's
Bobalob


Joined: 11 Dec 2010
Posts: 2
Reply with quote
Hi, I just updated ClamWin on my Server 2k3 and it has started to take up all my CPU and in the processes its showing 5+ clamscan.exes running at once.

Please help me fix this. Smile
View user's profileSend private message
GuitarBob


Joined: 09 Jul 2006
Posts: 4253
Location: USA
Reply with quote
I suggest that you re-install ClamWin. Perhaps, for some reason, there was a bad install. I would try an install over your existing data first. If that doesn't work, save any config files and then do an uninstall wth a re-install then. If that doesn't work, I would go back to the old version until the problem is corrected on the ClamWin side. You can previous versions back from http://sourceforge.net/projects/clamwin/files/clamwin/ on the web. ClamWin is not beta-tested in network use, so there can be unique problems that crop up in the "real world."

Regards,
View user's profileSend private message
Bobalob


Joined: 11 Dec 2010
Posts: 2
Reply with quote
Ive gone quite a few versions back now and its not helped it at all Sad. Must be somthing hMailServer is doing.

[img="http://callumpy.me.uk/clamwin.bmp"][/img]
View user's profileSend private message
GuitarBob


Joined: 09 Jul 2006
Posts: 4253
Location: USA
Reply with quote
Yes, it sounds like is on the mailserver end. Maybe you recently change the setup?

Regards,
View user's profileSend private message
ClamWin and hMailServer, running 5 clamscan.exe's
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
All times are GMT  
Page 1 of 1  

  
  
 Reply to topic